Overblog
Editer la page Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Blog

rottcampdurli Blog

Pumukli és a kék hajómanó film

Kattints ide.

Pumukli és a kék hajómanó. 1. magyar változat. szinkron (teljes magyar változat) Ha hivatkozni szeretnél valahol erre az adatlapra.

Égbőlpottyant esti mesék .

Az indítás gombra kattintva megjelenik a megnevezett tárhelyhez tartozó beágyazott online film. Pumukli és a kék hajómanó (1994) film. Pumukli és a kék hajómanó. Rólunk. Szórakozz szabadon.

Nézd meg kedvenc online filmed vagy sorozatod korlátok nélkül. Pumukli és a kék hajómanó 0 9. Ingyen film kategóriák. Szinkronizált, színes tévéfilmsorozat, amely német-magyar koprodukcióban készült. A tévéfilm 2 sorozatos. Az 1. sorozat 52 részes, címe Pumukli kalandjai, szó szerinti címe Éder mester és Pumukli. A 2. sorozat 13 részes, címe Pumukli a tengeren. Készült két mozifilm is, amelyeknek a címei Pumukli és a kék hajómanó és Pumukli a cirkuszi porondon.

A Facebook a megosztás örömét adja, így teszi a.

Különféle bajor tv-sorozatokban is fellépett. Utolsó filmes szerepe a Pumukli és a kék hajómanó c. film volt, melyet már halála után mutattak be. Pumukli és a kék hajómanó (1994) Kategória: Animációs, Családi Online-filmek.me teljes film, és sorozat adatlapok, színész adatbázis magyarul regisztráció nélkül. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online. A kis vörös hajú szomorúan üldögél ott, amikor a Ferdinand Eder (Hans Clarin-Harisnyás Pippi, Pumukli és kék hajómanó) belép a garázsba. Csak azért nézett be, hogy még néhány dolgot magával vigyen a házból, többek között Alby ágyát.

Pumukli és a kék hajómanó 35 0.
Before the opening credits, there is a scene of Pumuckl sitting on his bed next to a picture of Gustl Bayrhammer.

Pumukli és a kék hajómanó 9.0 színész színész (német-magyar rajzfilm, 1994). Directed by Alfred Deutsch, Horst Schier. With Gustl Bayrhammer, Towje Kleiner, Enzi Fuchs, Heinz Eckner. In this sequel to the German cult TV series Pumuckl leaves Meister Eder and Munich. Help Center Contributor Zone Polls. Pumukli és a kék hajómanó (Pumuckl und der blaue Klabauter, 1994) Ehhez a filmhez még nincs leírásunk. Film zóna.

We use cookies to provide statistics that help us give you the best experience on our site. Detailed description Confirm. Ingyen online filmek a(z) Animációs kategóriában (1397 találat 88 oldalon) Faust 12 0. True: A tojásvadászat napja 51 0. Tapsi Hapsi az. Hiányzol Pumukli. No, megállj csak. Vagyis eredeti címén: Nu pagagyi, a szovjet Tom és Jerry - csak itt farkas van és nyuszi.

Partager cette page
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :